به گزارش آژانس مهر ، افسانه شریفیان گفت: آندوسکوپی یا داخل بینی ، روشی است که پزشک از ابزارهای ویژه ای به نام آن استفاده می کند آندوسکوپ داخل بعضی از اندام ها و اندام های بدن به نظر می رسد.
وی گفت: علل آندوسکوپی بسته به شرایط و نوع بیماری در افراد مختلف متفاوت است. آندوسکوپی دستگاه گوارش فوقانی مری ، معده و اثنی عشر آشر برای اهداف تشخیصی و گاهی درمانی انجام می شود.
به گفته شریفیان ، یافته ها آندوسکوپی در تشخیص علل گوارشی ، علائم و نشانه هایی مانند حالت تهوع ، استفراغ ، درد شکم ، مشکلات بلع و خونریزی دستگاه گوارش به پزشک کمک می کند.
وی تاکید کرد: برای انجام آندوسکوپی فوقانی ، بیمار باید حدود 7 تا 8 ساعت ناشتا باشد.
شریفیان ، کولونوسکوپی روش دیگر برای تشخیص تغییرات یا انحرافات سطح روده بزرگ و رکتوم (رکتوم) استفاده می شود.
به گفته این متخصص گوارش ، کولونوسکوپی بهترین روش برای تشخیص و نمونه برداری پولیپ آره و بسیاری از ضایعات دیگر در روده بزرگ.
وی بر لزوم انجام مقدمات لازم برای این امر تأکید کرد کولونوسکوپیوی افزود: “اگر مراحل لازم برای آماده سازی بیمار به درستی انجام شود و روده بزرگ کاملاً تمیز شود”. کولونوسکوپی با دقت بالا و کاملاً انجام خواهد شد.
شریفیان اشاره کرد که بیمار برای کولونوسکوپی شما به مقدار زیادی مایعات شفاف و بی رنگ همراه با محلول نیاز دارید مستی برای نوشیدن و راه رفتن ، وی اظهار داشت: اگر روده بزرگ تمیز نباشد ، کولونوسکوپی آنها خوب و دقیق عمل نخواهند کرد و پوشش را تماشا می کنند روده بزرگ این ممکن است به دلیل وجود مدفوع باقی مانده در روده امکان پذیر نباشد. در نتیجه ، احتمالاً باید تکرار شود.
عضو هیئت علمی بیمارستان طالقانی با تأکید بر جلوگیری از تعلل کولونوسکوپی و آندوسکوپی وی درباره بحران تاج گفت: “متأسفانه برای همه.” جیری بیماری کرونر قلب ، اکثر افراد آندوسکوپی و کولونوسکوپی عقب انداختن و در در حالی که این اقدامات مهمترین راه برای تشخیص بیماریهای مهم از جمله سرطان است و به تأخیر انداختن آنها می تواند صدمات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.
وی توصیه کرد: در صورت لزوم ، تشخیص توسط پزشک ، آندوسکوپی و کولونوسکوپی به دلیل بحران کرونر تأخیر نکنید. این کارو بکن رویه ها آنها در تشخیص زودرس و زودرس بسیاری از بیماری ها نقش بسیار مهمی دارند.
شریفیان گفت: این اقدامات تشخیصی به شناسایی بیماری در مراحل اولیه کمک می کند و به بیماران تأکید کرد که تمام اقدامات احتیاطی و اقدامات لازم برای جلوگیری از بیماری عروق کرونر قلب در حین آندوسکوپی و کولونوسکوپی این در بیمارستان طالقانی انجام می شود.
به گفته وی ، این اقدامات شامل غربالگری و تشخیص بیماران بالقوه است وووید 19 استفاده از ماسک ، حفظ فاصله اجتماعی ، تغییر دهید فرایندها برای به حداقل رساندن سطح تماس و ضد عفونی کردن.
شریفیان تاکید کرد: توصیه های پزشک خود را جدی بگیرید ، به خصوص اگر بیماری مزمن و زمینه ای دارید و در معرض خطر ابتلا به بیماری خود هستید.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.